Stort av er spelare, ledare och sponsorer!

Nu återstår bara ett fåtal ströplatser innan de två supporterbussarna (110 platser) är fyllda till morgondagens Norrköpingsresa. Dessutom verkar det vara en hel del fans, som inte fixar bussarnas avgångstid kl 16.30, som ska åka bil. Mäktigt!

 

Spelarna och ledarna i Vimmerby Hockeys a-lag har nu samlat ihop 3000 kronor, som de sponsrar supporterresan med. Conny Johansson, med företaget Skandinavisk Maskinimport, och Lars-Göran på Vimmerby Camping Nossen, sponsrar med 1000 kronor vardera. Stort av er! Och mycket billigare för oss som ska åka med.

 

Det går framåt i den katolska kyrkan. Även om det går ganska sakta. I går tillkännagav ju Benedictus XVI att han ska avgå – den förste påven på 600 år som gör det. 86-åringen hänvisar till sviktande ork och hög ålder. Hetaste namnet att ersätta är 80-årige (?!) rookien Francis Arinze från Nigeria, som prästvigdes 1959. Om han blir vald innebär det att katolikerna får den första färgade påven på drygt 1500 år.

 

Buset i en buss. Skötsamma i en buss. Så verkar VH Ultras upplägg vara inför onsdagen. Efter att ha tittat igenom anmälningslistan bestämde de sig visst för att själva åka i den lugna bussen.

 

Nordkorea känns....sådär...!


Han där uppe har i alla fall humor. Skön grej att fixa ett blixtnedslag i Peterskyrkan samma dag som påven meddelade sitt avgång.

 

Nästa division 1-klubb med stora ekonomiska problem: Järfälla. Efter 14 raka säsonger i ettan drar de sig nu frivilligt ur för att spela division 2-hockey nästa säsong istället.

 

"Worst case" för oss i morgon är att fighten om den sista play off-platsen kommer att leva ända in i den sista omgången. Känns ganska bra!

 

Om 31 timmar åker vi!

 

.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Bättre prognos för Mjölby
http://www.corren.se/ostergotland/mjolby/battre-prognos-och-stodmatch-for-mjolby-6308705-artikel.aspx

2013-02-12 @ 10:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0