Finns det något bättre tillfälle att skrälla?

Två raka förluster och nederlagstippade. Dessutom väntar i kväll svårast tänkbara motstånd för Vimmerby i hemmahallen – ett lag som man har sju raka förluster mot under den här och förra säsongen. Kan det bli något annat än seger för seriesuveränen Vita Hästen?

 

Absolut! Jag skulle snarare vilja vända på det: Finns det något bättre tillfälle att skrälla?

 

Spelmässigt har Vimmerby stundtals dominerat de matcher man hittills har spelat i Allettan - även de båda förlustmatcherna mot KRIF och mot Kristianstad senast.

 

Lägg därtill att man i Vita Hästen-lägret redan har börjat dregla efter den extremt prestigefyllda seriefinalen mot Kallinge på söndag. Ja, jag vet att spelare och ledare säger att ”vi tänker inte längre än nästa match”, ”vi har fullt fokus på Vimmerby” etc. Skitsnack! Läs tidningar, twitter, hemsidor och forum, så får du se!


Samtidigt ska vi ha i åtanke att Vita Hästen är det klart bästa laget som vi har mött den här säsongen. Men en kväll när allt stämmer för oss, då tar vi dem. Blir det i kväll? Vi kan ju alltid hoppas.

 

Tre nycklar:

  • Högt tempo i anfallsspelet
  • Disciplinerat och enkelt försvarsgnet
  • Rakt på mål och mycket avslut

 

Andreas Rundgren är sjuk. Det innebär att Robin Ekström flyttas till tredjekedjan och spelar tillsammans med Pierre Gustavsson och Petrus Olivestam. Simon Dahl gör efterlängtad comeback efter sjukdom/skada.

 

Avslutningsvis lite Västerviks IK: I går lämnade ju Eric Przepiorka klubben för Allettanlaget Kristianstad. Nu kan näste spelare vara på väg bort från VIK. Åtminstone om han får som han själv vill. Det är en klubb norröver, som har tilldragit sig VIK-spelarens intresse och han har också, enligt mina källor, meddelat att han vill lämna VIK. Klubbens svar var dock att man, ”som det ser ut nu”, inte släpper någon ytterligare spelare.

 

.


Kommentarer
Postat av: Berg

Jonas Ström, möjligtvis?

2013-01-16 @ 16:56:03
Postat av: Anonym

om man pratat med spelarna så är de inget fokus på krif, så bs det du säger

2013-01-16 @ 17:30:52
Postat av: 60-talare

Hmm, har alltid gillat norrlänningar:

2013-01-16 @ 21:02:05
Postat av: Peter

Kan du sätta skrällvarning oftare micke,,,3 sköna poäng!!!

2013-01-16 @ 21:39:25
Postat av: Pelle

Fan vad rätt ute du var.
grattis till en välförtjänt seger. Hade varit stöld om hästen lyckats kvittera. Hoppas detta betyder att vi spelar bra mot krif nu, i TRE perioder...

2013-01-16 @ 21:47:49
Postat av: VH fan

det här var den bästa matchen den här säsongen VH vinner rättvisst mycket stabil match, Det finns många matchhjältar denna kväll

2013-01-16 @ 22:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0