Är F-serien verkligen så mycket bättre?

Att F-serien, även kallad "Lilla Allsvenskan", är flera gånger bättre än E-serien - ja, det vet vi ju alla. Därför roade jag mig i dag med att räkna ihop hur matcherna mellan E-lagen och F-lagen har gått i Allettan - so far.
 
Och, ja. Jag vet att det bara är åtta av 14 omgångar spelade.
Och, ja. Jag vet att detta inte betyder någonting.
 
Men fakta är trots allt dessa (i matcherna när lagen har mött varandra):
E-lagen: 31 poäng.
F-lagen: 29 poäng.
 
 
Sex omgångar kvar att spela av den södra Allettan och det kommer säkert innebära förändringar i tabellen. Men ändå... Och åt vilket håll?
 
 
.

Kommentarer
Postat av: Lalle

De 4 topp lagen i respektive serie skiljer det inte så mycket mellan. Där emot så skiljer det en jäkla massa på övriga lagen.där har f serien ett stort försprång på e serien. Visst e har blivit lite bättre i och med Västerviks intåg. Men lag som Kumla, Arboga, Mjölby och grästorp hade alla varit ett botten lag och fått kämpa för sin överlevnad i F serien. Det är där den stora skillnaden mellan serierna är. Har själv sett mängder med matcher i båda serierna i år. Och inte missat något lag i någon serie.. Utan sett vad alla presterat. Topp 4 är som sagt fifty fifty men där efter skiljer det massor. Var på F är betydligt bättre serie fram till allettan startar.

2013-01-27 @ 12:43:51
Postat av: Leffe K

Är det verkligen någon som kallar F-serien detta längre? Man ska ju inte glömma bort att Tingsryd och Karlskrona gått upp, samt att Nybro har monterats ned sedan uttrycket myntades...

2013-01-27 @ 16:28:11
Postat av: Stefan Rundberg

Mjölby får ekonomisk hjälp
http://www.corren.se/ostergotland/mjolby/kommunen-stoder-mjolby-hockey-6292753-artikel.aspx

2013-01-28 @ 11:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0