Jonasson valde VH före allsvenskan

Svårt att släppa taget om gårdagskvällens holmgång mellan Vimmerby och Kallinge-Ronneby (2-3). Självklart en oerhört sur förlust (segermålet med mindre än två minuter kvar). Dock var det en förbannat bra division 1-match, vilket KRIF-tränaren Daniel Eriksson höll med om i dagens Vimmerby Tidning:

”Det var riktigt hög kvalitet, men det här är också två jättebra lag.”

 

Elva omgångar spelade av Allettan och i nio av våra elva matcher har vi släppt in det första målet. Mentalt?

 

I kväll stänger ju transferfönstret och länge såg det ut som att Vimmerby skulle få släppa skyttekungen Björn Jonasson till allsvenska Almtuna. Glädjande dock att BJ tog sitt förnuft till fånga. Så här skrev han på twitter i eftermiddag:

”Blir kvar i Vimmerby. Mot allsvenskan denna väg.”

Yeah…! Hjälte!

 

Kumla släpper 22-årige backen Eric Persson på lån till allsvenska Tingsryd. Inget ont om Eric, men man slutar aldrig att förvånas över Tingsryds värvningar.

 

”Vi är väldigt tacksamma för de här tre poängen”

Micke Johansson, sportchef i Kallinge, intervjuas efter matchen mot Vimmerby. Du ser KRIF-TV:s inslag här.

 

Galet på transfermarknaden så här sista dagen. Till och med twitter blev överbelastat alldeles nyss.

 

Mer galet: Resultaten i den södra Allettan i går. Mariestad bara kör, man vann derbyt mot Skövde och är helt plötsligt på play off-plats. Vita Hästen förlorade igen (mot Olofström efter straffar). Kristianstad skulle håva in tre enkla poäng hemma mot Mörrum men förlorade med 5-0.

 

Tänk att jag och en ikon som Lance Armstrong har lika många segrar i Tour de France.

 

Simon Dahl är verkligen stekhet och precis så bra som vi alla visste att han är. Har nu fått chansen och verkligen tagit den.

 

Läste att vår ärade överbefälhavare är sjukskriven på grund av utbrändhet. I fredstid? Hur ska det gå när ryssen kommer?

 

Nej, jag tänker inte kommentera insatsen av domare Magnusson från Tranås. Det känns som att det ämnet redan är uttömt - från båda sidor (även av Kallinges sportchef, om du kollade intervjulänken några stycken upp i den här texten).


Seger mot Kristianstad hemma på söndag, samtidigt som Mariestad förlorar mot starka Olofström. Ja, då är vi topp fyra igen. Så får det bli!

 

Tre omgångar kvar. Hua…!

 

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0