Lite nytt på spelarfronten

Det har ryktats om att välmeriterade och vasse Vita Hästen-forwarden Johan Erkägärds får kicken av Norrköpingsklubben med omedelbar verkan. Det var i går som den insatta Hästenbloggen www.afterice.se berättade att det var ”en sponsor, som inte vill ha kvar Johan Erkgärds i laget”. Men från klubbens sida är det locket på. Styrelsen ”kommenterar inte rykten på nätet” och tränare Klüft avslöjar inte om Erkgärds finns med i laget som åker till Skövde i eftermiddag. Som bekant brukar det dock sällan komma rökpuffar utan att det brinner nån liten eld i närheten.

 

Borås fortsätter att tappa spelare och man gör det till en av våra kommande Allettan-motståndare, Kristianstads IK. Det blev nämligen KIK som vann dragkampen om duktige backen Henrik Karlsson. Lite förvånande trots allt att man inte valde att lägga de pengarna på ett mer offensivt vapen. Karlsson debuterar redan i kvällens hemmamatch mot Kallinge/Ronneby.

 

Till den här säsongen värvade Mjölby allsvenskt meriterade Mora-forwarden Fredrik Björklund. Nu har dock Björklund, som har svarat för 5+4 på 24 matcher i Mjölby, valt att bryta kontraktet och flytta hem till Dalarna igen.

 

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0