Heta kvalmatcher på olika nivåer

Mörrumstjärnan Daniel Brasar berättar för bloggen hesafredrik.se att han har gjort sitt i klubben.  ”Jag är inte nöjd med min prestation den här säsongen och vet inte om jag kommer att spela vidare. Jag får ta mig en funderare, men Mörrum blir det inte”, säger han bland annat.

Svängigt värre i Play Off 2 till allsvenskans kvalserie i går.

• Tranås ska ha haft väl så mycket spel och chanser som gästande Olofström, med föll trots det med hela 6-2 (hälften av OIK:s mål i numerärt överläge). Nu måste TAIF vinna två raka på bortaplan i helgen.
  • I Kallinge såg hemmalaget ut att gå mot en säker seger, då man hade ledningen med 3-1 efter den första perioden. Huddinge åt sig dock ifatt men i mitten av den tredje perioden kom KRIF:s avgörande 4-3-mål.
  • I Kiruna ledde hemmalaget mot Enköping med hela 4-0 efter den första perioden. I inledningen av den tredje perioden hade dock ESK gjort tre raka mål och det var match igen. Men hemmalaget var starkare och rann ifrån till 6-3 i slutet av matchen.
  • Jämnt var det i Strängnäs då Åker/Strängnäs tog emot Piteå. Gästernas Joakim Högberg avgjorde till 3-2 med drygt tre minuter kvar att spela.

Missa inte J20-lagets match mot Gislaved i morgon, lördag. Vimmerby ishall klockan 17.00 är det som gäller. Och det är ju J20 vi får hänga fast vid nu när säsongen är slut för A-laget. För snart väntar ju kvalspel även för dessa...

Tycker trots allt att det fortfarande känns ganska öppet i flera av PO2-kamperna. Andra matchen spelas i morgon samt en eventuellt tredje och avgörande match på söndag.

595 pers i Sävsjö igår (HA74-Åseda 2-4) och nästan det dubbla i Vadstena (HC Wettern-Motala AIF 0-8). Kvalet till division 2 är visst hett värre?