Allsvenskan nästa för Hästen-centern

I dag bekräftar NSD ryktena om Tomas Wallgrens flytt från Vita Hästen till allsvenska Asplöven. Affären är klar och nu drar flyttlasset mot hemtrakterna för den Luleå-fostrade centern.

 

Även för Hästens förre tränare, Patrik Klüft (fick ju sparken mitt under kvalet till Allsvenskan), så styrs kosan norrut. Piteå bekräftas idag som ny klubb.

 

Apropå Vita Hästen så är de kanske det lag som har varit flitigast omnämnt under silly season – i båda riktningarna. Utöver Wallgren har man tappat ett gäng av både unga spännande spelare och tungviktare, som exempelvis Carl-Johan Svensson, Erik Rosén, Victor Lindman, Jimmy Andersson, Alexander Berg och Emil Alengård. Det är ju inte direkt vilka dussinlirare som helst.

 

Visst har klubben samtidigt gjort ettans överlägset mest spektakulära värvning, då man lockar hem Marcus Eriksson från Västerås. Markus Gunnarsson är självklart också en bra kraft, men vi är nog många som väntar på fortsättningen. Inte minst vad gäller försvarslinjerna. Rykten florerar om att mycket krut nu läggs på att sno åt sig Morgan Hassel från KRIF - i hård kamp med några andra klubbar, ska sägas. Och det kan nog behövas. Jeff Jakobs är ett annat namn som Fredrik Jensen sägs ha på sin radar. Hmmm… Inte lika övertygad där.

 

Mörrum har gjort klart med Nittorp-forwarden Jonathan Tholander (16+22 på 38 matcher i fjol).
– Jonathan ersätter Daniel Brasar i vårt lagbygge, säger sportchefen Mathias Lönqvist till klubbens hemsida.

 

Vimmerby då, undrar du? Hav förtröstan och tålamod! Snart, så...

 

.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Inget nytt på silly season fronten ??

2013-05-14 @ 18:07:41
Postat av: silly

Något nytt inom silly läste att modigs är intressant för Kiruna

2013-05-21 @ 21:57:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0