Mycket VIK, lite TAIF och en del annat

Tidigare i veckan hävdade ju jag att både Ante Lind och kapten Jocke Englund var klara för en fortsättning med Västerviks IK. Ingen av de båda backarnas förlängning har dock bekräftats av VIK - förrän i dag, då Andreas Lind blev klar. Lind gjorde den gångna säsongen 1 mål och 14 assists.
 
Vad beträffar Joakim Englund, så är kontraktet ännu inte underskrivet. Dock är parterna muntligt överens och pennspetsen kommer nudda papperet vilken dag som helst. Detsamma gäller ex VH-forwarden Jonas Ström, som kommer skriva under nytt kontrakt i veckan.
 
Mycket annat är också på gång i den hårdsatsande grannklubben, så vi ska verkligen hålla ögon och öron öppna framöver.
 
Sunne-forwarden Anders Skoog skrev idag på för Tranås, dit han var utlånad ett par matcher förra säsongen. Skoog vräkte in poäng i Värmlandstvåan (vilket i sig inte säger ett endaste dugg), men han är även av hävd en väl producerande division 1-forward (har spelat i ettan med både Sunne och Skövde tidigare).
 
I dag gjorde också Vita Hästen klart med Piteås storväxte back Otto Jaksch. Förmodligen vet de nåt som inte jag vet. För jag är inte alls med på syftet med den värvningen.
 
Apropå Vita Hästen så blev det i dag klart att duktige keepern Alexander Berg lägger handskarna på hyllan. Åtminstone tills vidare. Alexander tycker inte att han längre kan kombinera jobbet som fastighetsmäklare med burvaktandet i toppklubben i landets tredje högsta hockeyliga. Synd och skam och en tung förlust!
 
 
.

Kommentarer
Postat av: lennart

västervik får nog behålla de gamla ström o englund o får man lite mera förstärkningar framöver blir de nog farliga. Västervik har ju ett ganska nytt lag o det tar nog ett tag innan bla VH kan läsa av dom .Tippar dom som trea Vita hästen , vimmerby , västervik o tror att forshaga o grästorp blir farliga oxo .

2013-05-09 @ 10:50:13
Postat av: lennart

ok att VIK har bra kontakter i Ö-vik o den nya centern f modo superelit har ju lite storlek 190 cm o nära 90 pannor o smälla på med .

2013-05-22 @ 00:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0