Bara timmar kvar till nya superderbyt

Bara några timmar kvar till säsongens tredje derby mellan Västervik och Vimmerby. 6-1 och 5-3 till Vimmerby i de båda tidigare och gissa om det lär vara ett taggat Västervik som tar emot antagonisterna från grannkommunen i kväll.

 

Dagens stora snackis har varit om Emil Georgssons ”sjukdom” är ytterligare en dimridå från Västerviks laglednings sida eller om han verkligen är sjuk? Ni minns väl tramset inför förra derbymatchen, då VIK höll på och dribbla fram och tillbaka med laguppställningar och till slut präntade ner en smått fånig line up med bland annat Josh Burrows som ytterforward, Jocke Englund som center och Tyler Johnson som back i förstafemman? Felfokus, om du frågar mig, och dessutom överdriven tro på att motståndarna anpassar spelet efter hur formationerna de möter ser ut.

 

Förutom (eventuellt då) centervirtuosen Emil Georgsson, så saknas sedan tidigare lagets andrecenter Tyler Johnson samt Philip Andersson. VIK:s centerbesättning i kväll är därför Pierre Gustavsson, Björn Hjerpe och Andreas Bergström.

 

I Vimmerby är både Jacob Isaksson och Andreas Rundgren tillbaka igen. Saknas gör dock fortfarande Alexander Holmberg och Markus Modigs.

 

Nedsläpp 19.00. Ska försöka livetwittra lite då och då under matchen. Du läser det på twitter.com och följ sedan @RundbergMicael

 

Nu fixa käk. Sedan dra till Västervik!

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Vikare

Tramset Georgsson borta ikväll...Vik supporter.

2013-11-20 @ 18:05:42
Postat av: Jörgen

Åseda har gjort klart med kanadensare Anthony Taylor, född 91. Har haft sin juniorkarriär i QJMHL och spelat mot spelare som bl.a Sean Couterier (Philly) och Jonathon Huberdeau (Florida) för ett par år sedan.

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=37101

Kan vara värt att publicera som en notis i en kanonblogg =)

2013-11-21 @ 08:48:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0