Två spel i BestBet fonden denna tisdag

Såren är slickade efter Djurgårdens bedrövligt tama insats i går. Här kommer redovisning av två nya spel i BestBet-fonden inför kvällen:

 

Ishockey, SM-Liiga

TPS-Kärpät 2:a till 1,68

20 omgångar spelade av finska SM-Liiga och äckligt formstarka Kärpät är i serieledning. Det kunde man inte tro efter sju omgångar, då lagets kolumn för vunna efter full tid fortfarande var tom. Sedan dess har laget radat upp 13 raka segrar i finska ligan och är i kväll ute efter rekordet i Finland – det borde väl vara motivation nog?

I dag gästar man TPS från Åbo, som har en bedrövlig säsong bakom sig och parkerar näst sist. Visserligen slog man jumbon KaIPa i senaste hemmamatchen, men dessförinnan hade laget tre raka hemmaförluster (sammanlagt sju förluster i rad) och totalt bara ett mål framåt på dessa tre matcher.

1.68 på bortaseger duger gott för mig till medel insats.

Insats: 5% (140 kr)

Möjlig vinst: 235,20

Resultat: 1-2 (e.str.) FÖRLUST.

 

Ishockey, SHL:

HV71-AIK 1:a till 1,61

Omstart i SHL efter landslagsuppehållet och för HV71 väntar en vecka med tre hemmamatcher. Första besöket står AIK för i kväll, i en oerhört viktig sexpoängsmatch. HV är ju självklart seriens stora flopp so far, men två segrar och dessutom klart bättre spel i de två sista matcherna innan uppehållet inger hopp (seger i tre av de fyra senaste). Så till vida kanske landslagsuppehållet kom lite olägligt för smålänningarna, men samtidigt har man nu fått en vecka på sig att spela in de nyförvärv som förhoppningsvis ska tillföra spetskompetens till laget. En leende Johan Davidsson som har klivit ner från läktaren till att bli pådrivare i båset ska heller inte underskattas. Målskytteledaren Patrik Carlsson tillbaka in i laget.

I AIK saknas Mattias Jarnmark (har själv svarat för mer än 25 % av AIK:s totala målproduktion den här säsongen, 12 av 46), som åkte på en bentackling i landskampen mot Finland häromdagen. Sedan tidigare är ju också både Björn Melin och Jonas Liwing borta från spel – ettan, tvåan och trean i den interna skytteligan med andra ord. Jag tror att ett pånyttfött HV borta blir en övermäktig uppgift för ett av seriens sämsta bortalag (bland annat tre raka bortaförluster). 1,55 i odds motsvarar en värdering på 65% och det är därifrån ungefär jag tycker att det finns spelvärde på ettan. För visst vinner HV71 den här matchen minst 65 gånger av 100 utifrån kvällens förutsättningar?

 Insats: 7% (197 kr)

Möjlig vinst: 317,17

Resultat: 4-3 (e.str.) FÖRLUST.

 

 

Sammanfattning BestBet-fonden:

Startsumma: 3000:-

I kassan: 2816,12

Insatser dessa spel: 337:-

Möjlig vinst: 552,37

Kvar i kassan: 2479,16

Summering: Förlust 337:-

Kvar i kassan: 2479,16

 

.


Kommentarer
Postat av: Ricke

Hoppas du inte tappar fokus på hockeyn nu!!! Vore tråkigt om det "bara" blir speltips framöver....

Svar: Du kan vara lugn. Men även detta är i VH-syfte, därför redovisas det här.
vhbloggen.blogg.se

2013-11-12 @ 21:03:21
Postat av: Martin

Tycker det är skitkul o läsa lite tips! Tillsammans med den vanliga rapporteringen finns det alltid nåt roligt att läsa!

2013-11-13 @ 11:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0