Snygga mål och för lite "nedbajsning"

Sugen på några läckra mål? Gå in på TigerTeve och se när proppen gick ur för Vimmerby i den trejde perioden i går. Titta några extra gånger på Adam Rundqvists konstmål som betydde 4-1. Björns assist till Jackes 1-0 går inte heller av för hackor.

 

Västerviks Tidningens Kenny Wiis lockade fram ett redan klassiskt och fullständigt obetalbart citat ur VIK-tränaren Mattias Karlin efter gårdagens förlust mot Skövde:
"Det är jättetungt, inga roliga mål vi får i baken. Totalt sett så känns det som att vi inte bajsar ner oss så som det krävs för att få in puckarna".

 

Premiär för divison 2 i går. I södra B fick megafavoriten, hårdsatsande HC Dalen, det förvånansvärt tufft mot Vänersborg. 5-4 efter förlängning var nog inte vad man hade räknat med/hoppats på. Dock får hemmalaget var nöjt med de två poängen, då Vänersborg dels hade ledningen med 3-0 tidigt i matchen samt med 4-3 i slutet. Två avslutande power play-mål räddade dock HC Dalen.

Boro/Vetlanda tog även de en over time-seger i och med 6-5 hemma mot Ulricehamn i en svängig match. Gästerna hade ledningen med 4-2 i början av den andra perioden. Boro vände på matchen och gjorde 5-4 med en minut kvar. Men bara sex sekunder innan matchens slut kvitterade Ulricehamn. backen Henrik Gustavsson blev sedan matchhjälte i förlängningen.

Motala Nässjö 1-4 och Tibro-Töreboda 5-2 i samma serie.

 

Även i södra C knackade motorerna lite för storfavoriten. Tyringe släppte en ledning hemma mot Trelleborg i den sista perioden men kunde sedan avgöra, 5-4, i over time.

Åseda förlorade med 3-6 hemma mot Gislaved, matchen Värnamo-Alvesta slutade 5-0 och Lund hemmabesegrade Jonstorp med 3-1.

 

.


Kommentarer
Postat av: Lasse

Saknar Ultras

2013-10-03 @ 17:30:27
Postat av: Ståplats

Vi måste få igång draget på läktaren igen, kom igen nu och kom till ståplats hela Ultras. Vi saknar det där trycket när t.o.m motståndaren blir skärrade heja VH.

2013-10-03 @ 20:25:51
Postat av: ole

tror nog VIK får o göra att hänga kvar i ettan , men sista tåget går nog mot tranås i morgon fredag hemma i tjusthallen? Hur säkert sitter karlin ? Finns någon B-plan i Västervik hockey ??

2013-10-03 @ 22:39:53
Postat av: Häfta eller rännskita

Ena dan går VIK till AE, nästa åker man ur ettan. Häfta eller rännskita (som min mormor brukade uttrycka det och för att ansluta till gängse språkbruk inom gebitet). En "B-plan"? Skulle vara intressant att få veta hur du tänker dig en sådan, Ole. Något exempel?

Men visst är VIK illa ute. Inte mycket som stämmer där idag. Hedblad och Georgsson sliter på, men det räcker ju inte. Spelare som Owuya, Mitman och Ragnar Karlsson har inte ersatts. Nyförvärven utgör en kompott av blandad kvalitet. Till skillnad från en del andra tycker jag inte att det här laget är rätt byggt från början. Så dags att rätta till det nu. Nej, det vill nog till en ordentlig maginfluensa för att få det på rätt köl igen.

2013-10-04 @ 08:06:16
Postat av: Sniken

Hurdan är VIK:s amerikan?

2013-10-05 @ 09:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0