Grattis Orre - det här är du värd!

Grattis säger vi till VH:s back Oskar Carlsson. För i dag blev det officiellt, det som ni säkert är många som redan hade listat ut, att det blir BIK Karlskoga som blir Orres allsvenska klubbadress. Han var ju på vippen att få kontrakt med Karlskoga redan i fjol, men då fick han lämna truppen som siste spelare. Nu har dock klubben tagit sitt förnuft till fånga. En fjäder i hatten för de ledare i Vimmerby Hockey som har fostrat och hjälpt Oskar under åren. Störst lycka dock självklart för Oskars skull, som är så oerhört värd och värdig den här chansen.
 
I veckan har ju Björn Jonason och Markus Modigs (båda i Vimmerby Hockey i fjol - Jonason även med kontrakt till kommande säsong) varit på try out med allsvenska Almtuna. Jag kommer återkomma till hur det gick för dem och för en del andra spännande spelare som dök upp i Uppsala. En av dessa var Västerviks 22-årige back Dennis Fröland (kom från Brynäs till förrförra säsongen) , som ju har varit tydlig med att han siktar uppåt i seriesystemet.
 
 
.

Kommentarer
Postat av: RW

Nyköping i konkurs (tråkigt).Då är det Varberg? som står i tur för ettan som bästa 3a i kvalgrupperna.
Nya förutsättningar för serieindelning i söder.
Tips: Dalen och Varberg till södra så är de 12.

2014-04-13 @ 20:02:23
Postat av: Johan

Intressant att ingen nappar på VHs bästa back, Emil Wahlberg. Bäst i grundserien men framförallt när det gällde som mest i slutet av säsongen var han överlägset bäst.

2014-04-13 @ 21:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0