Förlust för VH mot starkt Tingsryd

Det var trötta huvuden och trötta ben på Vimmerbyspelarna i kvällens match i XL-Bygg Cup. Spel på tre femmor och hårt slit på ett antal nyckelspelare gjorde att VH aldrig var riktigt nära Tingsryd.

Matchen slutade 4-0 till hemmalaget och det är väl egentligen inte mycket att säga om. TAIF var klasser bättre i den första perioden (trots att det ändå stod 0-0 efter den). VH jobbade sig visserligen in i matchen och hade bland annat tre ramträffar, men Tingsryds seger var ändå rättvis.

Matchen fick se två bra målvakter, Calle Brattenberger i Vimmerby och Andreas Hörberg i TAIF. Kul också att se nyförvärvet Markus Palmberg göra sin debut i VH-tröjan. Han är en energispelare som kommer göra mycket nytta hos oss. Plus också till backen Jesper Söderholm (ny från Huddinge) - rejäl i spelet och gör färdigt.

I och med Tingsryds seger fick de planeringsansvariga för spelschemat som de ville. Skövde och Tingsryd möts i en direkt avgörande match i morgon om vem som ska ta hem XL-Bygg Cup. För Vimmerbys del väntar Visby/Roma. Seger där och vi kan sluta tvåa.
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0