I dag startar säsongen på allvar

Efter två inledande ”känna-sig-för-träningsmatcher” (0-2 mot KRIF och 7-3 mot Nybro) känns det som att säsongen drar igång på allvar i dag. XL-Bygg-Cup i Tingsryd (fredag-söndag) ska bli riktigt intressant att följa. Fyra tippade topplag i sina respektive serier (Tingsryd, Skövde, Vimmerby och Visby/Roma), alla möter alla, en match per lag och dag.

 

Cupen inleds i eftermiddag och avslutas på söndag. Först ut, redan vid kl 16.00, är Vimmerby och komande seriekollegan Skövde - en spännande kraftmäting mellan de två lag som nog allmänt tippas högst upp i den västra serien..
Till Tingsryds AIF:s hemsida säger division 1-oraklet, Mikael Mjörnberg, så här om cupen:

– Sett till Hockeyettan är detta den bästa cupen i och med att det är fyra topplag som deltar, eller tilltänkta topplag i alla fall.

– Tingsryd är starkast, de är starkast i hela Hockeyettan. Bland de andra är det jämnt skägg enligt mig. Alla lag har material till att komma högt upp i respektive serie, men det är ju inte något de kan visa än. Tingsryd, Visby, Skövde, Vimmerby, det är nog ändå så det borde sluta om alla spelar efter sin kapacitet.

 

Fredag 29/8
Kl 16.00: Vimmerby–Skövde
Kl 19.30: Tingsryd–Visby/Roma

 

Lördag 30/8
Kl 16.00: Skövde–Visby/Roma
Kl 19.30: Tingsryd–Vimmerby

 

Söndag 31/8
Kl 13.00: Visby/Roma–Vimmerby
Kl 16.30: Tingsryd–Skövde

 

Om du inte har möjlighet att åka till Tingsryd ska du självklart kolla Vimmerbys matcher på nätet. Här hittar du all info om Tingsryds AIF:s webbsändningar. Logga in, betala och luta dig tillbaka.

http://www.taif.nu/2014/08/27/webbsandningar-fredagen-298/

 

Det finns också ett annat sätt som du kan få tillgång webbsändningen av Vimmerbys matcher. På twitter (@RundbergMicael) lottar jag dagligen ut en matchkod till var och en av Vimmerbys matcher. Gå in där och retweeta, så är du med i utlottningen.

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0