Palmberg inte klar men spelar ändå

En knapp timme kvar till Vimmerby Hockeys andra match i Xl-Bygg Cup i Tingsryd. I kväll ställs man mot hemmalaget - en riktigt tuff uppgift för ett hård brandskattat Vimmerbylag, där fem ordinarie spelare saknas (Emil Wahlberg, Björn Jonason, Jesper Danielsson, Jim Nordh och Jacob Isaksson)
- En tuff match igår, en hel femma borta, ett par killar som spelar halvkrassliga och så möter vi Sveriges kanske bästa division 1-lag. Det lär bli hårda bud, säger VH-tränaren Tomas Sandlin.

Läget för Vimmerbys Björn Jonasson, som så oturligt bröt armen under gårdagens match, är att han har opererats under dagen. Björn kommer få stanna på sjukhus för observation tills i morgon.
 
Beträffande VH:s nyförvärv från Åkers/Strängnäs, Markus Palmberg, så är övergången till Vimmerby ännu inte klar. Anledningen till detta är det ingen som vet, men det verkar vara så att Åker/Strängnäs inte har fyllt i det slutgiltiga digitala övergångsdokumentet ännu. Efter godkännande från Tingsryds lagledning kommer Palmberg ändå spela för det hårt brandskattade VH-laget i kväll. Han kliver in på skadade Björn Jonasons plats i förstakedjan.
 
I dagens första match, som avslutades alldeles nyss, vann Skövde mot Visby/Roma med 3-0. Gotlänningarna, som är VH:s motståndare i morgon, är därmed det enda laget som hittills är borta från segerstriden i cupen.
 
Vimmerbys laguppställning till kvällens match:
 
Målvakt:
Calle Brattenberger
 
Förstafemman:
Carl Ackered, Jesper Eriksen
Markus Palmberg, Jakob Karlsson, Alexander Holmberg
 
Andrafemman:
Niklas Pavel, Pelle Ström
Simon Dahl, Niklas Svensson, Sebastian Nilsson
 
Tredjefemman:
Tobias Jonsson, Jesper Söderholm
Jesper Carlsson, Rasmus Davidsson, Andreas Rundgren
 
Extramålvakt:
Marcus Evertsson
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0