Redan ikväll väntar "en liten cupfinal" för VH

I gårdagens kvällsmatch vann hemmalaget Tingsryd, efter vissa problem, mot Visby/Roma. 6-3 slutade tillställningen, sedan TAIF gick från 3-3 till 6-3 i den sista perioden.

I och med att Vimmerby besegrade Skövde efter straffar (4-3) får vi väl ändå vara så fräcka att vi hypar upp kvällens match mellan Tingsryd och Vimmerby (matchstart 19.30) till att kallas en liten final? För onekligen är det ju så att segrande lag i kväll har en gyllene chans att ta hem hela XL-Bygg Cup. Dessförinnan (kl 16.00) möts Skövde–Visby/Roma.

Om du inte har möjlighet att åka till Tingsryd ska du självklart kolla matchen/matcherna på nätet. På Tingsryds hemsida och på livestreaming plattformen Solidtango hittar du senare under dagen all tänkbar info om dagens webbsändningar. Logga in, betala och luta dig tillbaka.

Det finns också ett annat, billigare sätt som du kan få tillgång till webbsändningen av Vimmerbys matcher på. På twitter (@RundbergMicael) lottar jag dagligen ut en matchkod till var och en av Vimmerbys matcher. Gå in där och retweeta, så är du med i utlottningen. Kvällens tävling stänger vid kl 19.00 och sedan mejlas matchkod till vinnaren.

Förhoppningsvis hinner jag återkomma senare i eftermiddag med lite försnack och laguppställningar. Det finns ju en hel del saker att få svar på:

  • Hur är det med Björn Jonason efter operationen av hans brutna underarm nu i morse?
  • Lyckas Åker/Strängnäs kryssa i rätt ruta på nätet och se till att VH:s nyförvärv Markus Palmberg äntligen blir spelklar?
  • Återkommer någon av de sjuka/skadade spelarna, som inte kunde vara med i går, till dagens match?
  • Vem vaktar kassen? 


Nu väntar nämligen rallyskogen och skrivuppdrag till några lokaltidningar som har förare med i Sydsvenska Rallycupen.

Hörs!

 

.


Kommentarer
Postat av: Otur

Proffsigt att inte se till att Palmberg är spelklar. Man har ju bara haft hela sommaren på sig. Hoppas Björn återhämtar sig så fort det bara går, men tycker nog att man bör förstärka truppen som redan innan Björns skada var på tok för tunn.

2014-08-30 @ 14:06:10
Postat av: thomas

Otur:
Skador kommer o skador går. får alltid räkna med att spelare kan bli borta.
Sen visst så kanske truppen är tunn o med tanke på att vimmerby håller på o förstärker upp sin ekonomi så kanske truppen bör va tunn i dagsläget.
Eller ska vi strunta i en sån som Björn o lägga dom pengarna på 3 mediåkra div 2 spelare. Då måste man genast sänka målsättningen vilket inte jag tycker man ska göra för då dör hockeyn av och blir mindre folk på matcher mm mm

2014-08-30 @ 19:48:10
Postat av: Otur

Thomas: truppen "kanske" är tunn?
Vi har exakt tre kedjor med dugliga div.1-spelare när alla är friska. Ja det "kanske" är i tunnaste laget.

2014-08-30 @ 22:43:17
Postat av: VH fan

otur, vi får inte vara för negativa, säsongen har ju bara börjat.
Men vi utvärdera lägre fram på serien.

2014-08-31 @ 10:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0