Backskifte i Västervik

Bloggsemester några dagar, men nu kör vi igen. I Vimmerby ligger landet ganska lugnt för tillfället (även om det jobbas hårt bakom kulisserna), så då får vi skriva om grannklubben Västervik istället, där det händer desto mer.

 

För en knapp vecka sedan gjorde VIK klart med Jacob Spångberg (AIK-back, då utlånad till Väsby). Lånet från huvudstaden hann göra en match för VIK innan han tröttnade på Småland och valde att dra hemåt igen. Tråkigt, då Spångberg är en unik talang och hade varit riktigt intressant att se i Västervik. Om han återvänder till Väsby, AIK eller någonn annan klubb i 08-området är ännu inte klart.


Backbrist igen, tänker du VIK-supporter då? Nja, inte så länge till. I dag gjorde VIK nämligen klart med en ny back. Eftersom det ännu inte är helt bekräftat och officiellt, så låter jag VIK droppa namnet själva. Men ni som tycker att VIK saknar muskler och storlek i egen zon kan andas ut.

 

I förrgår kom ju den preliminära lottningen för Allettan. Och vi kunde nästan inte ha fått en roligare inledning. Hemmapremiär i den första omgången. Lördagsmatch den 27 december. Mot Tranås.
Därefter väntar bortamatch mot Troja (två dagar senare) och anmälningarna till supporterbussen har redan börjat strömma in.

 

Avslutningsvis: Nu är det äntligen här – den perfekta julklappen till dig själv eller till någon du känner – Allettankortet. Allettankortet gäller som entré till Vimmerby Hockeys samtliga hemmamatcher i den kommande Allettan. Som en extra krydda skickar vi med en VH-halsduk värd 150 kronor på köpet. Pris vuxna: 700 kr. Pensionärer och ungdomar 350:-. Allettankortet köper du på Vimmerby Hockeys kansli i ishallen. Åk dit, ring (0492-151 94) eller mejla (vimmerby.hockey@live.se).


.

 


Kommentarer
Postat av: Fredrik Strömdahl

vart kam man anmäla sig till resan till ljungby? jag Har inte facebook längre!

Svar: Om du just anmälde dig, så fixar jag resten. Du är på då?
vhbloggen.blogg.se

2014-12-13 @ 22:01:00
Postat av: Fredrik Strömdahl

Anmäl mig!

2014-12-14 @ 11:42:14
Postat av: LS

Donati och Armsrong kanske vore en fin julklapp till VH!

2014-12-15 @ 09:09:15
Postat av: PNB

Dream on LS. Tror inte du fattar hur mycket de kostar.

2014-12-15 @ 10:26:28
Postat av: LS

Oj da herre Gud PNB tagga ner lite. Klart som f.. att jag fattar att dom kostar kosing! Men det vore likt förbannat en fin julklapp!!!

2014-12-16 @ 16:43:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0