Da´n före doppareda´n

Da´n före doppareda´n. Äntligen. I morgon smäller Allettan igång, och vilken första omgång vi har att se fram emot. De båda seriesegrarna i den västra och i den södra HockeyEettan, Västervik och Kristinstad får jämföra musklerna direkt. I Tingsryd möts de båda favoriterna och forna allsvenskarna, TAIF och Troja. Skövde möter Pantern och i Vimmerby ishall väntar enkronasmatch, fri entré och ärkerivalen Tranås AIF. 16.00 börjar matchen och jag råd er dig att vara där i god tid för att vara en av de 1750 personerna (vi hoppas på fullt hus) som får plats.

 

Att Tingsryd och Troja är favoriter, är det inte bara jag som tror. Daniel Enestubbe, sportredaktör på Smålands Posten, sträcker sig till att kalla de resterande sex lagen för ”loosers”. Läs hans genomgång av lagen här.

 

Och så var det det här med nyförvärv till Vimmerby Hockey. Ingen ny spelare kommer vara spelklar till morgondagens premiär. Sportchef Jaensson har nu bland annat blickarna riktade mot andra sidan Atlanten i jakten på en ny förstecenter. Tre meriterade namn ska vara aktuella och förhoppningsvis blir något klart inom det närmaste.
Tränare Sandlin uttrycker det så här:
– Självklart skulle vi kunna plocka in spelare för sakens skull, om det bara är nyförvärv folk vill se. Men vi har ett bra lag och stor bredd, så om någon ska in nu så ska det vara spets. Det finns ingen anledning att lägga pengar på något annat.
– Det är en uttalad förstecenter vi söker i första hand och jag är ganska säker på att det kommer lösa sig.

I väntan på det så kommer Tomas Sandlin att köra Sebastian Nilsson som center i förstalinan.
- Självklart ingen optimal lösning, men ändå väldigt intressant. Han, Björn och Holma har sett riktigt vassa ut på träningarna i veckan, säger Tomas Sandlin.
Till matchen i morgon är vassa SSK-lånet Nicklas Strid fit for fight efter sin hjärnskakning och bildar en spännande formation ihop med Jesper Danielsson och Jim Nordh.
- Det här är också en lina som har sett väldigt bra ut på träningarna. I Jesper Danielsson har vi ett enormt sparkapital och jag både tror och hoppas att han kan blomma ut i ny omgivning, säger Tomas Sandlin.

 

Här är Vimmerbys lag mot Tranås:

 

Målvakt:

Calle Brattenberger

Förstafemma:
Tobias Jonsson – Dean Moore
Alexander Holmberg – Sebastian Nilsson – Björn Jonason


Andrafemma:

Emil Wahlberg – Jesper Söderholm
Nicklas Strid – Jesper Danielsson – Jim Nordh

 

Tredjefemma:

Niklas Pavel – Pelle Ström
Markus Palmberg – Niklas Svensson – Simon Dahl

Fjärdeformation:
Jacob Isaksson
Andreas Rundgren – Eric Karlsson – Rasmus Davidsson

Extramålvakt:
Marcus Evertsson

Extraspelare:
Jesper Karlsson

 

Som sagt, enkronasmatch och fri entré. Närmare 250 enkronor kom man upp i till slut. Tack alla sponsorer! Från Tranås väntas mellan 250 och 350 fans att anlända, så nu är det upp till oss att visa vem som äger hallen.


.


Kommentarer
Postat av: KHbois

Hur gick det med inlägget om hur en div 1-spelare kan kosta 180000 kr? Var enormt nyfiken på att läsa om det!

Svar: Det kommer. Har inte hunnit bara. :-)
vhbloggen.blogg.se

2014-12-27 @ 10:24:52
URL: http://oxarna.se
Postat av: Stefan

100k till nuvarande föreningen och 40k i månaden ville han ha enligt ryktet nämner inga namn eftersom det är ett rykte

2014-12-27 @ 11:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0