Vad är det han säger egentligen?

I dag gjorde alltså Vimmerby Hockey klart med den före detta Tranås-backen Dean Moore (inlägg här nedan), men se det gjorde man inte ostraffat...
Värvningen får, ganska oväntat, Tranås AIF:s sportansvarige Stefan Fransson att gå fullständigt banans nu i kväll. Oväntat, med tanke på att han för fyra dagar sedan, då Moore bröt med TAIF, beskrev honom som ”en bra kille men som inte har tillhört någon av våra bästa backar”. Brytningen skedde dessutom ”i samförstånd”. I dag skulle man nog kunna säga att det låter aningen annorlunda.

 

Tranås AIF:s sportchef Stefan Fransson till Tranås Tidning för fyra dagar sedan:
– Jag är jättetacksam över att han vart här. Han har vart bra och hjälpt oss i det läget vi hade med skador och så där. Grejen var ett korttidskontrakt med tanke på hur vårt läge var just då. Vi har brutit i samförstånd. Han har inte tillhört våra bästa backar, samtidigt som det är en kostnadsfråga också.

 

Tranås AIF:s sportchef Stefan Fransson till Tranås Tidning idag:

– Jag har inte godkänt den här övergången. Han kommer inte att spela med Vimmerby på onsdag. Vi är inte färdiga med varandra.

Den enda slutsatsen jag kan dra av detta är att TAIF:s sportchef under de senaste fyra dagarna helt plötsligt har upptäckt enorma sportsliga framsteg för Dean Moore. Och inga är väl mer glada för det än hans nya lags supportrar…?

Eller för att vara mer saklig. Vem väljer att stoppa en spelare från att spela - en spelare som man har ett korttidskontarkt med, som man har brutit med i samförstånd, som man inte tycker är speciellt bra och som man framför allt bevisligen ändå inte vill ha kvar? På division 1-nivå?

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0