Som julafton - fast bättre...

OS-femmil till morgonkaffet. En förmiddag i skogen med hunden. OS-final i hockey till lunchen och sedan avrundar vi dagen med att kolla den avgörande matchen i play off 1 till det allsvenska kvalet mellan Tingsryd och Västervik. Bättre än julafton.

 

Ska inte fastna vid OS. Däremot slår jag gärna ett slag för kvalkampen i södra Småland i kväll. Västervik imponerade stort i går och utjämnade ju matchsserien till 1-1. Trots att man gick på tre femmor hela matchen var man laget som orkade bäst och hade mest energi. Räcker krafterna även till en tredje match?
TAIF å sin sida var förvånansvärt blekt i går. Laget vimlar av kvalitetsspelare och är på papperet klassen vassare än Västervik. Men om man ska undgå fiaskot att åka ut mot E-seriens femma, så krävs det att betydligt fler än bara ett par tongivande killar tar ansvar. Framför allt VÅGAR ta ansvar. I går såg vi många TAIF:are som kändes vettskrämda för att förlora.

 

Vill du följa rafflet, så ska du självklart kika på Tingsryds eminenta livesädning. Sändningen startar klockan 17.55 (nedsläpp kl 18.00), kostar 129 kr och du hittar den här.

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0