Dags för rond två…

Hockeyabstinensen har sannerligen svårt att få grepp om en i dessa dagar. Och det handlar inte bara om den pågående OS-turneringen, utan också om play off till det allsvenska kvalet. Vimmerby Hockey föll ju tyvärr på målsnöret i Allettan mot Tingsryd, men det är ändå med stor spänning som vi följer matcherna. Inte minst med tanke på att våra kära grannar från Västervik är kvar.

 

Detta Tingsryd, som alltså snuvade Vimmerby på godsaken, vann ju den första play off-matchen (bäst av tre) borta mot just Västervik i torsdags. 5-4 slutade matchen till gästerna, efter avgörande av Pontus Netterberg drygt sex minuter in i den fjärde perioden. I eftermiddag är det dags för rond 2 – nu i hockeyladan i Tingsryd.

 

Nu krävs det två bortasegrar på två dagar för att säsongen ska leva vidare för Västervik. Men är det realistiskt att tro att Västervik kan rubba Tingsryd? Sett till matchen i torsdags är det absolut ingen omöjlighet, men då gäller det att man håller sig borta från utvisningsbåset. Spelmässigt var det en jämn match i Västervik, om man bortser från andraperioden då flera utvisningar gjorde att Västervik stundtals blev rejält tillbakatryckt.

 

Spännande även i flera av de andra play off-matcherna. Ska Mariestad kunna vända på steken mot Kristianstad nu när man (i bästa fall) har två hemmamatcher framför sig. Både Hudiksvall och Huddinge måste ta två raka segrar i sina respektive matcher för att skrällarna inte ska vara ett faktum.

 

Sugen på att trycka in även en play off-match i hockey mitt i all OS-underhållning? Då går du in och köper livesändningen av eftermiddagens rafflande match mellan Tingsryd och Västervik. Du hittar den här. Nedsläpp kl 15.00.

 

Spännande ska det bli. Vad tror vi om oavgjort ännu en gång? 

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Uffe

Vik tar det idag. Nu har Tingsryd något att förlora och vik allt att vinna. Tingsryd har ju all press på sig! Vik var bättre i torsdags och hade sånt otroligt oflyt och motstuds att det måste jämna ut sig idag. Tingsryd är inget bra hockeylag, men det är vik!

2014-02-22 @ 14:07:20
Postat av: 👍👎👏👆

Lille bror eran skandal säsongen e över.
Ses nästa år 👍

2014-02-22 @ 23:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0