Felaktigt att Billingehov var "avstängd"

De uppgifter, som under helgen gjorde gällande att Billingehov efter fredagens match mot KRIF skulle ha bommats igen på grund av smittorisk, är inte riktiga. Det meddelas i dag från Skövde-håll. Hela hallen har aldrig varit "avstängd", vilket var anledningen till att lördagens J20-match kunde spelas som beräknat. Det som ska ha varit avstängt för sanering var A-lagets omklädningsrum.
 
Vimmerby Hockeys sportchef Fredric Jaensson är också noggrann med att betona att Vimmerby Hockey helt och hållet var med på att flytta söndagens match mellan Skövde och Vimmerby.
- Vi hade möjlighet att spela matchen, men tyckte att det här var mer rättvist. Vi har ingen anledning att misstänka Skövde för att föra oss bakom ljuset. På så sätt var det vårt beslut att flytta matchen, förtydligar han.
 
 
.

Kommentarer
Postat av: RW

Skulle inte du Micael återkomma med kommentarer
om matchen mot Mariestad bl.a. konstiga
domslut?
Kan ju vara aktuellt nu efter matchen
VIK-Kumla där domaren hade olika regelböcker för lagen.

2014-01-13 @ 14:52:36
Postat av: Smart val!

Vimmerby gjorde ju ett smart val. annars hade ju dom kanske fått magsjukan.
Sen om någon tjänar på det eller inte spelar väl ingen roll, för det kommer vi aldrig få veta, så vad alla pratar om förstår jag inte. Det viktigaste är ju att stoppa spridningen. Dom friska i Skövde hur friska är dom, garanterat bär dom på smittan som skulle spridit sig. Så det bästa Vimmerby och Skövde kunde göra va ju att skjuta upp matchen.
Att folk ens lägger energ.

2014-01-13 @ 14:56:07
Postat av: stefan

Denna diskussion handlar väl inte om att det var rätt att skjuta upp matchen (det var helt rätt) utan om SIK:s sätt att spela 3 spelare som var troliga smittospridare!
Detta är totalt idiotiskt då man ju riskerar att smitta ett helt lag till!

2014-01-13 @ 16:37:58
Postat av: Berg

Ganska självklart att Vimmerby går med på att skjuta upp matchen om Skövde kontaktar dem och ber om detta. Det skulle alla lag göra.

Skulle man inte göra det skulle det bli jäkla liv om detta och Vimmerby skulle kunna få igen eller drabbas i någon form i framtiden. Alt. skapa osämja.

Men sen behöver det inte betyda att Vby tycker det är korrekt bakom stängda dörrar, eller att de inte skulle velat spela. Men för framtidens skull och för att vara schyst måste man tacka ja - vilket de nu har gjort.

2014-01-13 @ 17:21:06
Postat av: Andreas Sandfridsson

Smittorisken ansågs av Skövde IK som nästintill obefinlig.Man lät 3 spelare spela med J20.....dagen efter!!
Eftersom Skövde agerade som att det inte fanns någon smittorisk så kan man undra vad dom menade?
Några dagars extra vila efter ett hårt matchande och läkning av småskavanker inför derbyt på onsdag?
Vi får se på onsdag.

2014-01-13 @ 18:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0