Söderlagen rockade rejält i play off 2

48-16 i skott (17-2 i tredje perioden), men ändå lyckades Kiruna förlora dagens play off-match till det allsvenska kvalet mot Tingsryd. 1-2 slutade matchen inför ynkliga 407 åskådare i Lombiahallen. Smålänningarna vann därmed matchserien med 2-0 och har inte helt smidigt lyckats snirkla sig vidare till play off 3. Betänk alltså att med åtta minuter kvar att spela av den södra Allettan var laget borta från play off-spel (då underläge 4-2 mot Vimmerby) plus att laget stundtals var illa ute mot Västervik i play off.
97,92% på vikarierande förstemålvakt Wictor Ragnewall imponerar stort.
 
Klara för play off 3 blev i eftermiddags även Kallinge-Ronneby (2-0 hemma mot Östersund), Visby/Roma (2-1 hemma mot Huddinge) och Kristianstad (Peter Rooth avgjorde med sitt 5-4-mål fem minuter före slutet borta mot Hudiksvall). Att KRIF plockar ner Östersund i två raka är väl ingen överraskning. Men att Huddinges säsong redan skulle ta slut i det här skedet är lite mer förvånande. Visserligen har maskineriet hackat betänkligt på slutet, men med tanke på hur starkt laget såg ut under grundserien, så såg i alla fall jag Huddinge som en stark kandidat för Kvalserien till Allsvenskan.
Starkt av Kristianstad av slå Hudiksvall borta. Och dominansen av lagen från de södra delarna av vårt land var därmed total i play off 2.
 
 
Play off 3 (onsdag 5 mars, fredag 7 mars, ev lördag 8 mars) spelas enligt följande:

Piteå HC – Kristianstad

Nyköpings HK – Tingsryd

HC Vita Hästen – Visby/Roma

IF Sundsvall Hockey – KRIF

 

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0