"Exakt en sådan spelartyp vi såg framför oss"

I går kunde Vimmerby Hockeys tränare Tomas Sandlin räkna in den fjärde centern till kommande säsongs trupp (se förra blogginlägget). Därmed är den positionen fylld.

- Jag är mycket nöjd med att vi får in Niklas i truppen. Det var exakt en sådan spelartyp som vi såg framför oss när vi började skissa på lagbygget. Han passar in perfekt.
- Vi känner Niklas kapacitet sedan tidigare. Fjolårssäsongen i Helsingborg blev lite trasslig för honom, med spel på ovana positioner och framför allt en spelstrategi som kanske inte riktigt passade honom. Jag är säker på att han kommer bli ett rejält tillskott för oss.

 

Från det att den första kontakten togs med Niklas agent till gårdagens påskrift har det gått snabbt. Vimmerby har legat i förhandling med en annan spelare en längre tid, men för ungefär en vecka sedan avbröt man dessa då man inte kom vidare.

 

För att Vimmerbys trupp ska vara komplett fattas nu en back och en ytterforward.
- Om allt går som det ska, så borde vi kunna presentera dessa inom ett par veckor. Vi har några riktigt spännande namn som vi för diskussioner med. Och kanske kan vi bjuda på en liten överraskning, avslutar en hemlighetsfull Tomas Sandlin.

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0