Dramatiken fortsätter i Allettan i eftermiddag

Fullt rättvis Tingsrydsseger hemma mot Vimmerby igår. Under matchens första hälft fanns det i stort sett bara ett lag på banan. VH var stundtals helt utspelat och hade det inte varit för en galet bra Calle Brattenberger i målet samt en sanslös effektivitet (och en stor portion tur) framåt, så hade matchen varit avgjord redan efter två perioder. Skottstatistiken var då 34-10 till Tingsryd, men Vimmerby ledde, osannolikt nog, med 3-2.

I början av den tredje perioden fick TAIF retroaktiv utdelning, gjorde tre mål på fyra minuter och vände från 2-3 till 5-3. Jeff Smith reducerade i numerärt underläge men närmare kvittering  än ett bortdömt mål (domaren kunde från sin position inte avgöra om Niklas Pavels puck var inne eller inte) samt ett stolpskot, kom inte Vimmerby.

I och med förlusten är VH:s chanser att nå play off nu definitivt borta – såväl i praktik som i teori. Men rafflet i den södra Allettan är inte slut för det. I eftermiddag har Västervik chans att i stort sett säkra sin plats till det vidare kvalspelet mot Allsvenskan – seger borta mot Pantern så är det nära. Mest intressant dock i Tranås, där hemmalaget (sexa i tabellen) tar emot femman Kristianstad. Seger för TAIF, så skiljer det bara en poäng lagen emellan inför de två sista omgångarna. Utmärkta TAIF-TV livesänder matchen via nätet. Du hittar den här.

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu kan VH spela bort vik ,från vidare spel ,vilket bara inte fån hända ? Vik kan inte spela taktiskt ,det är tyvärr tränaren kallins svaghet.Han bara kör sin stil o glömmer helt bort det taktiska. Nu är det dags o byta tränare och nytt in i båset. Personligen tror jag vik gjort sitt i år ,trots allt godkänt men ej mera. Värvningen av tärnemyr ? Vad tillför han ,som jag ser det en man fjärde linan ?skärpning på alla fronter måste till mot VH om man skall till fortsatt spel. Hedblad ? Kommer han spela mera i år ??? Spännande på onsdag mot VH ,årets viktigaste match

2015-02-08 @ 20:32:10
Postat av: Vik

Du kan inte vara anonym, Sten eller vad du heter, det finns ingen annan person som skriver så djävla illa. Och inte nog med det. Dina åsikter är lika hopplösa dem. Karlin har gjort ett kanonjobb med den här truppen. Och vem fan är den värvade "tärnemyr". Du har inte ett enda rätt. Kasta ut din gamla dator och ägna dig åt nåt som du begriper, om det nu till äventyrs finns nåt sånt.

2015-02-11 @ 09:22:27
Postat av: Johansson

Instämmer till fullo med Vik, även att jag är VH supporter.Kärt barn har många namn,Sten, Stene SJ Anonym m.m m.m Så har VIK gjort en kanon säsong. Vi blickar frammåt en sådär 6 månader. Sen tror jag att VH vinner ikväll. Må bästa lag vinna.

2015-02-11 @ 17:09:08
Postat av: Jocke

Nu är det ju så att VIK ändå kan klara sig vid förlust. Det ska man komma ihåg.

Svar: Helt rätt. Och det är just sådana konstateranden som jag tror är livsfarliga för VIK:arna att ens fundera på just nu.
vhbloggen.blogg.se

2015-02-11 @ 17:32:55
Postat av: Johansson

Instämmer till fullo med Vik, även att jag är VH supporter.Kärt barn har många namn,Sten, Stene SJ Anonym m.m m.m Så har VIK gjort en kanon säsong. Vi blickar frammåt en sådär 6 månader. Sen tror jag att VH vinner ikväll. Må bästa lag vinna.

2015-02-12 @ 11:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0