Extramålvakt:

Marcus Evertsson

.

Postat av: Ståplats

Stryk 5-4 nu måste Sandlins dagar vara över återigen släpper man in tre mål på 5 min.in med en tränare och spelare som vet hur man spelare defensivt, allettan kräver att man har ett spel som klara det även målvakt och backsidan bör ses över till nästa år.

2015-02-07 @ 18:17:53
Postat av: christian

Det är väl bara vi på läktaren som tycker att man borde ta timeout när det blir 3 snabba mål för att kanske kunna börja om. Men inte Sandlin, han gör som vanligt och väntar till sista minuten i matchen. Dåligt av Sandlin även denna gång tyvärr. Hoppas att vi får en tränare som är med i matchen nästa säsong och inte vaknar i sista minuten.

2015-02-07 @ 20:11:12
Postat av: ståplats

Hur många assist har Niklas Svensson snott åt sig i år? Ett idag iaf när man ser tydligt på videon att han är framme hos domaren fast än han inte var närheten av att ha assist. Usch pinsamt!