"Nu startar vi om på ny kula"

I samband med dagens träning fanns de båda avstängda spelarna Niklas Svensson och Dean Moore på plats för att be sina lagkamrater om ursäkt. Bakgrunden till det kan du läsa i de senaste inläggen här på bloggen.
 
Jag både tror och hoppas att de har fått sig en rejäl tankeställare. De bad om ursäkt och var ångerfulla. Vi övriga i truppen var oerhört tydliga med hur besvikna vi var på dem och att det här inte var okej, säger VH:s målvakt Calle Brattenberger, som sitter med i spelarrådet. 
- Här finns det killar med enormt VH-hjärta som lever för sin hockey och som tränar flera timmar extra varje dag, fans som stöttar oss, funktionärer i alla åldrar som gör ett hästjobb och sponsorer som tror på oss, då håller det inte att spelare syns på krogen bara timmar innan match, oavsett om man är spiknykter.
 
- Nu har styrelsen tagit sitt beslut med fem dagars avstängning och vi i laget har sagt att vi accepterar det - det är vi eniga om. Vi har haft två av säsongens bästa träningar sedan den här soppan drog igång och det känns verkligen som det faktiskt har svetsat oss samman.
- Vi har tolv oerhört viktiga matcher kvar i Allettan. Nu ska vi inleda fortsättningen med att vinna hemma över Pantern på lördag, sedan är Moore och Svensson tillbaka på måndag och då börjar vi alla om på ny kula, avslutar Brattenberger.
 
 
.

Kommentarer
Postat av: VH

Pantern verkar onekligen i högform. Att få med sig åtminstone en poäng är en seger i sig. Nu har iallafall inte VH favoritstämpel på sig och kan spela utan press.

2015-01-02 @ 14:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0