Smith fortfarande inte spelklar

I kväll gjorde Vimmerby Hockeys amerikanske centerförvärv, Jeff Smith, sin första träning med det nya laget. Och tränare Tomas Sandlin tyckte om det han såg.
- Självklart är det omöjligt att bedöma en spelare efter bara ett pass, men han visade många goda egenskaper. Vi har höga förväntningar på Smith och vad man direkt kunde se är att han är väldigt bra tränad samt har riktigt fina handleder. Dessutom är han en ödmjuk kille, som har han kommit in bra i laget och som verkar besitta starka ledaregenskaper.

Ännu är dock inte Jeff Smith spelklar för sin nya klubb. "Som vanligt" är det ett fyrkantigt och stelbent Migrationsverk som inte får tummen ur. För om man har som policy att ta ett visst antal dagar på sig för att hanlägga ett ärende, så går det inte göra det en endaste dag snabbare. Inte ens om det är det enda papperet medarbetarna på det statliga verket har att stämpla. För det är vad det handlar om - ett rent rutinärende och en stämpel på ett papper.
- Vi kör med uttröttningstekniken och ringer dem ideligen under deras öppettider. Vi är flera stycken som har hållit på i dag och vi kommer fortsätta i morgon. Jag hoppas verkligen att det löser sig då, avslutar Tomas Sandlin.
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0