Spännande in i det allra sista...

Stopp för övergångar är i morgon, lördag, kl 23.59.59. Innan dess måste alla sista-minuten-förstärkningar vara registrerade hos förbundet. Och Vimmerby håller på in i det allra sista. Det jobbas på flera namn, men ett är definitivt hetare än övriga. Dock trilskas den målfarlige forwardens nuvarande klubb en hel del, så svar på hur det går får vi inte förrän i morgon.

Men ännu mer händer det hos kollegan i Västervik. Att man inte har varit det minsta nöjd med insatsen från målvaktsförvärvet Daniel Wälitalo är ju knappast någon överraskning. Trots flera chanser har Götes grabb tyvärr sett mer än lovligt svajig ut. Därför har man nu sytt ihop en nygammal lösning, för i kväll blev Andreas Hookana (som lämnade Västervik för Asplöven under säsongen) klar för VIK på nytt. Hookana har tyvärr hamnat långt ner i målvaktshierarkin hos Haparanda-klubben, men hans kapacitet är ändå oomtvistad. Ett bra drag av Stolt/Lind, även om Hookana på VIK:s hemsida i kväll beskrivs som en "back up ifall någon av Ludvig (Engsund, förstekeeper) eller Daniel skulle bli skadade. Tillåt mig tvivla på att det är det primära syftet.

Men inte nog med det. VIK lär visst ha mer på gång. Jag vill dock betona att det handlar om obekräftade källor, som dock har haft rätt förr, som i kväll berättar att VIK bland annat har ett riktigt vasst forwards-forvärv på gång in. Just nu väntar man bara på ett ok, innan man kan offentliggöra det hela. Det verkar alltså som att ett redan grymt klasslag kommer bli ännu vassare inför play off och inför den förväntade kommande Kvalserien.

 

EDIT: Spelaren det handlar om, och som jag valde att inte namnge, är duktige Nick Hedemyr från Arlanda Wings. Ikväll gick nämligen en styrelseledamot i VIK ut och offentligt tillkännagav övergången på twitter. Dock är det ännu INTE bekräftat av någon av föreningarna, och strax därefter togs också tweeten bort.

Väldigt mycket talar dock för att detta kommer gå i lås. Ännu mer glädjande nyheter för er VIK-fans är att det faktiskt inte verkar stanna där. Men mer info om det i morgon. 

Som sagt. Om ett dygn skickas transferfönstret igen. Vi har ett sjukt kul dygn framför oss. Och vad gäller Vimmerbys tilltänkta klassvärvning, så hoppas jag kunna återkomma i morgon – dels med mer info men även med en intervju med sportchefen hos hans nuvarande klubb. Kan bli spännande…

 

.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas bara inte hetsjakten som det varit på spelarna i år skrämmer att nya spelare kommer hit. Enligt rykten jag har hört har vimmerby tidning haft folk utanför bolaget som kollat om några spelare varit där, men som sagt det är bara rykten...

2015-01-31 @ 07:54:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0